Om Sandra och familjen Lif

Bild på Sandra lif
Sandra på safari i Sydafrika.

Jag heter Sandra och är den i familjen Lif som skriver den här bloggen, Lifsresor. För ganska många år sedan bestämde jag mig för att resor skulle få ta stor plats i mitt liv. Mest på skoj formades tanken på att ha varit i fler länder än jag var gammal. Lite beroende på hur man räknar så har jag kommit upp i 49 stycken hittills så jag är på plus. Det finns så många platser på jorden som jag älskar och alltid återvänder till men också många vita fläckar på kartan som jag har kvar att uppleva.

Som tur är träffade jag en reskamrat i min man Roger. Vi fortsatte att resa tillsammans, ofta med dykning som aktivitet. Jag är utbildad dykinstruktör och har tidigare jobbat både i Sverige och i Thailand och Roger är en erfaren hobbydykare.

Just Thailand har en speciell plats i mitt hjärta, dels för att jag rest väldigt mycket i landet, men också för att jag jobbade som dykinstruktör där under tsunamin 2004 med allt vad det innebar. Efter att dykjobbet försvann blev jag anställd på det svenska konsulatet på Phuket under några månader för att arbeta med kriskommunikation. Jag har också bott en kort period i Hongkong så dit reser vi också gärna tillbaka.

När barnen kom så fann vi ingen orsak att sluta resa utan Morris (f 2010) och Rufus (f 2013) fick helt enkelt följa med och än så länge verkar det gilla det lika mycket som sina föräldrar. Och båda har väldigt god marginal till antal länder för sin ålder.

När jag inte reser, själv eller med familjen, arbetar jag som kommunikationskonsult i eget företag. Kontakta mig gärna om ni ha några frågor.

Följ gärna Lifsresor på Bloglovin’!

Trevlig nästa resa!

Länder jag har besökt:

 

Europa Asien
Cypern Filippinerna
Danmark Förenade Arabemiraten
Estland Hong Kong
Finland Indien
Frankrike Indonesien
Grekland Japan
Island Kambodja
Italien Kina
Lettland Macao
Litauen Malaysia
Malta Singapore
Monaco Thailand
Nederländerna Vietnam
Norge
Polen Oceanien
Portugal Guam
Sovjet (nu Ryssland) Mikronesien
Spanien Palau
Storbritannien
Sverige Afrika
Turkiet Egypten
Tyskland Kap Verde
Ukraina Lesotho
Ungern Senegal
Österrike Sudan
Sydafrika
Nord- och Sydamerika
Dominikanska republiken
Usa

En reaktion till “Om Sandra och familjen Lif

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.