Nu smygstartar semestern

I morgon smygstartar jag semestern. Inte med familjen, som får vara hemma i Bromma och jobba/gå på fritids/gå på tennisskola, utan med min kompis Ebba. Ebba och jag ska på ridsemester!

I morgon hämtar Ebba mig tidigt för att åka söder ut där vi i två dagar ska rida på Ridled Sörmland. Vi hyr hästar på ett ställe och rider till ett annat där vi ska bo och dagen efter rider vi tillbaka.

Blev så himla glad när Ebba kom med förslaget och det var bara dagar efter att jag läst Sofias på Fantasiresors inlägg om hennes och hennes systrars tur. Vi ska inte rida samma sträck och därmed inte bo på samma ställe men jag är övertygad om att vi också kommer att få en toppentur. Om än väldigt varm…

Bilden ovan är tagen när jag red islandshäst i Åre.

2 reaktioner till “Nu smygstartar semestern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.