Dykbilder från Filippinerna

2005 bodde jag i Hongkong och då gjorde jag en hel del resor runt i Sydostasien och ofta var det dykning som var huvudaktiviteten.

En vecka reste jag själv till Panglao för att få se en pygmésjöhäst (Pygmy seahorse). Det var lågsäsong så jag var enda gästen på dykskolan jag dök med. Varje morgon hoppades jag att vi skulle kunna åka ut till reven där chansen fanns att hitta dem. Varje morgon hindrade vädret oss. Nackdelen att åka i lågsäsong. Jag fick en hel del andra bra dyk med vackra fiskar och fantastiska nakensnäckor men ingen pygmésjöhäst.

Jag åkte också en långhelg med min dåvarande pojkvän till Puerto Galera där vi bland annat fick se flera coola frogfish.

Vit frogfish som sitter på en vit korall.
Frogfish
En vit, grön, vinröd och lita nakensnäcka.
Nakensnäcka

Filippinerna_2005_2Filippinerna_2005_3Filippinerna_2005_9Filippinerna_2005_4Filippinerna_2005_5

Gillar du liksom jag nakensnäckor har jag skrivit ett inlägg med mina favoriter.

Nakensnäckor – mina favoriter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.