Ett paket kom med posten

I helgen bloggade jag om hur läget är för oss här hemma i coronatider. Vad vi pysslar med, vad vi längtar efter. Allt deppigt och de ljusglimtar som finns.

Care package – pepp i coronatider

Men det är ju inte bara jag som sitter hemma och längtar efter resor. Det finns ju en hel del andra resebloggare som gör detsamma och för att vi inte alla ska helt deppa ihop så kom Daniela från Discovering the Planet på den briljanta idén att vi skulel skicka en present till varandra, ett care package. Många anmälde intresse, Daniela lottade ihop en kejda och sen var det bara att klura på vad man skulel skicka och vänta på sitt eget paket. Så spännande!

Ett paket kom med posten

Så en dag i förra veckan kom mitt care package, min present. Lotten att skicka ett paket till mig hade fallit på Ann-Louise som driver bloggen Från Stad till Strand. Ann-Louise skriver om familjens resor till framförallt Europa och USA. Och hon har en extra förkärlek för allt som har med Disney att göra. Hon skriver om Disneynyheter, åker med familjen till Disneyparker, bor på Disneyhotell och förra året åkte de till och med på en Disneykryssning.

Ett adresserat paket med tre frimärken.

I paketet från Ann-Louise låg två riktigt reseinspirerade presenter inklusive användnigsförslag. Ett vackert anteckningsblock som jag ska använda till att planera resor att göra när allt sär som vanligt igen och en cool luggage tag att använda när det väl blir dags för nästa resa. Både anteckningsblock och bagagetaggen har världskartor på sig och världskartor är ju verkligen något jag älskar. Titta bara på Lifsresors logga. Tack Ann-Louise!

Ett anteckningsblock och en bagagetagg.
Älskar kartor!

Mitt care package

Jag har ju så klart också ordnat ett paket. Jag lottades att skicka mitt care package till Annika med bloggen Resfredag. Annika reser liksom jag gärna med sin familj och liksom jag har en förkärlek för Thailand och Krabi-regionen även om hon håller sig på Koh Lanta vilket jag gärna hoppar. Annika skriver också väldigt mycket om resor i Sverige och har en mycket inspirerande bloggserie som heter Svenska pärlor. In och läs för massor av sverigeinspiration!

Så vad hittade jag då på att skicka till Annika för att muntra upp? Jag skickade en klänning i storlek för hennes dotter Nelly. Jag ville komma på något med vår- och sommarinspiration. Snart är vi där!

Tyg upplagt för tillskärning.
Det var riktigt roligt att sy lite igen.

När jag var föräldraledig med Rufus så startade jag ett barnklädesmärke som hetter Ruff&Morr. Jag designade och sydde alla kläder själv och hade ne lite webbshopp där jag sålde dem. Men när ungarna blev äldre, jag började jobba, mitt intresse svalnade något och resorna tog över så blev det paus för Ruff&Morr. Men kankse hittat jag ny inspiration nu när jag tillbringar så mycket tid hemma igen…

Klänningen som jag sydde till Nelly är gjord i ett tyg jag själv ritat och fått tryckt på ekologisk bommull. Tyget har jag gett namnet Björk och det finns i två färger, mint och mullvad.

Nelly är yngst och som alla småsyskon får man ärva efter de äldre så jag tyckte att just Nelly kunde vara värd denna klänning.

En flicka i en klänning med björkstammar i tyget.
Rapporten säger att Nelly är väldigt nöjd med sin klänning.    FOTO: Annika, Resfredag.se

 

8 reaktioner till “Ett paket kom med posten

  1. Imponerad av dina sömnads- och designkunskaper! Jättefin klänning verkligen! Och fint paket du fick också! Jag är SÄMST på presenter (typ ångest) så jag hade aldrig fixat en sån här grej, haha.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.