Dykbilder från Egypten

I juli 2008 var Roger och jag i Egypten för att dyka. Vi åkte ut med en sk liveaboard och bodde på båten i sex dagar. Vi åt, sov, dök och pratade dykning med alla andra som var där för att göra detsamma.

Den här resan var det inte bara dykbilder vi fick med oss hem utan också en elak bakterie i magen. Vi höll kontakten med övriga som var med på båten och nästan alla blev sjuka. Alla testade vi oss när vi kommit hem och testerna visade några olika sorters bakterier och ett par behövde till och med ligga på sjukhus ett tag. Vi klarade oss lindrigt men det tog tre månader att bli av med skiten. Vill ändå tillägga att jag varit på fem dykresor till Egypten och det här var enda gången jag blev sjuk.

Men här kommer i alla fall ett urval av vad vi såg på vår resa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 reaktioner till “Dykbilder från Egypten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.