Lifsresors vardag v 8 – dop och ännu mer kalas

Den här veckan började med att min mamma var på en snabbvisit och vi passade på att åka till Barkaby och bland annat köpa ett par presenter till Morris som fyller år nästa vecka.

Veckan har ju också bjudit på ett par dagar med sol. Känns nästan overkligt när det händer! I onsdags åkte jag in till stan för en lunchdejt med Annika på Resfredag.se och passade sen på att gå en promenad i solen på Söder. Tänk vad Stockholm är härligt ändå.

Utsikt över Stockholm med stadshuset och Mälaren.
Stockholm!

Hade ytterligare en trevlig lunchdejt i stan på fredagen efter kort jobbmöte men sen var det bara att snabbt åka hem för att förbereda helgens kalas.

På lördagen var det dop för ungarnas kusinbarn. Jag generationerna går lite omlott i vår släkt. Anna firades med tårta och presenter. Innan det var dags att fira Annas mamma som fyllt jämt. Två kalas i ett helt enkelt.

Vardag 13
Grattis Anna!

På söndag var det dags för ytterligare ett 2-i-1-kalas. När Rogers (nästan) hela släkt var på plats i Stockholm för dop så passade vi på att fira våra två barn som fyller år i januari och februari. Mer tårta men också ramen. Det har liksom blivit vår favorit att bjuda på när man ska laga mat till många och en blandning av vegetarianer och icke-vegetarianer. Och så härligt att kunna vara 18 personer i vårt hus utan att det känns trångt. Sååå glad i vår utbyggnad!

En tallrik med Ramen-soppa.
Hjärta koriander!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.