Lifsresors vardag v 4 – Rufus 7 år

Det har varit lite trögt att komma igång med mina vardagsuppdateringar det här året. Allt fokus har vait på att komma i ordning i huset igen efter utbyggnaden. Den här veckan har vi till exempel fått 12 nya matbordsstolar levererade och som sen behövde monteras. Det går frustrerande sakta men ändå säkert framåt.

Förra veckan avslutades med att Morris och jag åkte till Uppsala och Studenternas idrottsplats för att spela poolspel i bandy. Ganska mäktigt att vara 9 år och få spela på Studenternas!

Vardag 4

Och den här veckan inleddes på topp när Rufus, efter långt väntan, äntligen fick fylla 7 år. En av presenterna var att få åka till Kokpunkten i Västerås, något som Rufus önskat sig länge då han fick stanna hemma när Morris fick åka dit här om året.

Vardag 1

Något stort som hände den här veckan också vara att våra fönsterbänkar äääääntligen kom på plats. De beställdes i början av oktober. I november när de skulle levereras gick en halva sönder av den stora sittbänken, så då fick vi vänta på övriga också. I december när de brutit en ny så var färgskillnaden för stor. Men nu äntligen fick vi två delar som matchade.

Vardag 3

Den här veckan har jag också hunnit med en morgonpromenad nästan varje morgon. Väldigt skönt att prioritera när jag har ett uppdrag som jag gör hemifrån just nu.

Vardag 2

Kommande vecka blir en nedräkning inför nästa helgs avfärd till Åre. Vi längtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.