Gillat och ogillat på Instagram 2019

Det blir många sammanfattningar så här de sista dagarna av 2019 men jag tycker det är kul att läsa andras så det blir några från Lifsresor också. Igår skrev jag om Resåret 2019 och idag blir det Lifsresors Instagram-år.

Lifsresors mest gillade bilder på Instagram 2019

Även om året har ett par dagar kvar så presenterar jag här de nio bilder som ni gillat mest under 2019. Dessa är från tre av årets resor – Maldiverna, Oman och Slovenien – plus en gammal bild som jag användes i årets adventskalender. Bild 5 och 8 är taget på samma strand två olika dagar. Den stranden gillade jag också!

Collage med 9 olika bilder.

Rad 1
1. Valhaj på Maldiverna
2. Manet i Oman
3. Strand på Maldiverna

Rad 2
4. Vintgar Gore, Slovenien
5. Ön Dhigurah, Maldiverna
6. Väg mot Vrsic Passet, Slovenien

Rad 3
7. Nakensnäcka, Thailand
8. Ön Dhigurah, Maldiverna
9. Sjöhäst i Oman

Min personliga favorit

Vilken gillar jag själv bäst då? Jo, det är en bild från Åre när Rufus åker med mig genom hela systemet från Rödkullen till Björnen.

Ett barn åker slalom genom en tunnel.

Minst gillade bild 2019

Kanske inte det roligaste men jag var ändå nyfiken och kika vad ni inte gillade också. Adventsstjärnan vi hade i Thailand, som fick symbolisera starten på Lifsresors adventskalender 2019, var det inte många som klickade hjärta på. Och vad gäller kvalitén på bilden kan jag förstå det även om bilden ger mig glada reseminnen.

Stjärna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.