Lucka 24 – Önskelista

Välkommen till Lifsresors adventskalender 2019. Bloggvärlden i stort, men särskild resebloggvärlden, är full med listor. Kanske för att de är kul att skriva men jag personligt tycker också att de är kul att läsa. Därför tänkte jag, fram till jul, presentera listornas lista i form av en adventskalender. Häng med!


Kanske inte det mest strategiska och spara min önskelista för julklappar ända till julafton men jag hoppas att han som köper en julklapp till mig känner mig så väl så att det blir bra ändå. Om inte annat så kan han behålla denna lista till nästa år.

Här avslutar jag min adventskalender med en reserelaterad julklappsönskelista:

#1 En resa till Thailand

Här om dagen trodde mig hittat billiga flygbiljetter för hela familjen över påsk men när jag kom längre i processen var de helt plötsligt bort. Så nu sitter jag här och önskar mig detta i julklapp. Morris går i trean och har nationella prov så enda möjligheten är över påsk. Vill ha!

#2 Cykel

Efter att i två år lånat med en kompis XC-cykel upp till Åre, så är jag rätt sugen på en alldeles egen.

#3 Mattermos

Jag saknar en riktigt bra mattermos med vid öppning och som håller sig varm länge.

#4 Den ultimata handbagageväskan

Det här önskar jag mig mest hela tiden. Har provat åtskilliga varianter men inte hittat den ultimata. Ska kunna bäras som ryggsäck, ha genomtänkta fack, plats för dator och allt annat. Ska kunna öppnas så man hittar allt direkt.

#5 Stöd till Plan International Sverige

Det finns varje år på min önskelista. Skippa klappar till mig och låt en flicka (eller två) lära sig läsa istället. Här hittar du länken till Plans gåvoshop.

God jul!

Tack för att ni har följt min adventskalender och hoppas att ni får en underbar jul.

God jul önskar jag er alla från ett snöigt och juligt Åre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.