Resebloggare – mina favoriter 2019

Mina favoriter bland resebloggare 2019

Idag tänkte jag presentera andra resebloggare jag gillar och följer. Jag är verkligen periodare när det gäller att följa specifika bloggar på daglig basis däremot söker jag oftas inspiration inför kommande resor hos väldigt många. Men här är min lista med resebloggare som jag gillar lite extra just nu:

#1 Let’s go explore

Lisa och jag gillar en hel del lika saker under våra resor. Hon reser, som jag, gärna med familjen och tillbringar mycket tid i Åre. Och det ska hända saker, aktiv semester helt enkelt. Ett inlägg som jag inspirerats lite extra av i år är så klart hennes guide till mitt drömresemål Galapagos.

Skärmdump Let's go explore

#2 Freedom travel

Helena och Peter som driver bloggen är, förutom väldigt trevliga, väldigt ambitösa och bloggar varje dag, året runt. De bor i en husbåt och har en husbil men gör väldigt många andra resor också. Bloggen innehåller bra tips och kloka synpunkter. Ett inlägg jag gillat lite extra under året handlade om en tågresa som inte blev av i Sri Lanka. Ibland går resandet inte helt enligt plan men blir bra ändå.

Skärmdump Freedomtravel

#3 Rucksack

Evas blogg innehåller fantastiska bilder och målande texter. Hon missar heller inte att få med en massa praktisk information. Väldigt inspirerande. Ibland tycker jag att det är kul att läsa andra inlägg från ställen som jag själv har besökt som Evas från Vintgar Gore. Kul att få se ravinen under en annan årstid än när vi var där mitt i högsommaren.

Skärmdump Rucksack

#4 Fantasiresor

Eftersom Sofia, förutom att driva bloggen Fantasiresor, också jobbar som copy skriver hon väldigt bra bloggtexter. Och trots att våra liv ser lite olika ut gällande till exempel ålder och familjesituation så följer jag gärna med henne på hennes resor och blir inspirerad. Och så har hon den finaste bloggdesignen jag sett. Här har ni ett toppeninlägg från Sofias resa till Gönland och Kanada.

Skärmdump från Fantasiresor

#5 Mat och resebloggen

Christian åker på en blandning av resor, ibland härliga familjesemestrar, ibland resor med enbart matfokus. Och att få mig, som är nästan helt ointresserad av mat, att läsa restaurangtips är en bedrift. Som det här inlägget till exempel, där jag kommer hämta min inspiration till en framtida resa till Mexiko.

skärmdump av matochresebloggen

Vad har du själv för favoriter 2019?

6 reaktioner till “Resebloggare – mina favoriter 2019

  1. Tusen tack fina du för de snälla orden!! Du skulle bara veta hur mycket dina inlägg om Slovenien hjälpte mig att planera resan, har läst dem fler än en gång kan jag berätta 🙂
    Tack än en gång och hoppas ni får en helt underbar jul! ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.