Lifsresors adventskalender 2019

I morgon börjar den riktiga nedräkningen inför julen. Många tjuvbörjar julpyntandet redan i november, vilket jag verkligen ogillar. Känns som att jag hinner tröttna redan vid Lucia då. Från 1 december däremot är det helt fritt fram!

Och vad vore december utan adventskalendrar som håller koll på hur många dagar det är kvar till finalen? Lifsresor hade en advenstkalender redan 2018 med temat ”destinationstips”, ett land per dag fram till jul. I år blir temat ”listor”.

Bloggvärlden, och framförallt resebloggvärlden, verkar älska listor så vad passar då bättre än listornas lista? Från och med i morgon fram till julafton kommer jag, här på bloggen, att presentera en lista. Det kan vara en favoritlista, en tipslista eller önskelista. tre punkter, fem punkter eller fler. Den gemensamma nämnaren är så klart resor!

Det kommer bli i en salig blandning av storstäder i Asien, djur, reseplagg, museer, världsarv och utflyktsmat och mycket mer.

Häng med den 1 december, så kör vi!

Någon annan som kör en adventskalender med resetema? Blogg, vlogg, Insta, FB eller annan?

3 reaktioner till “Lifsresors adventskalender 2019

    1. Jag har halkat efter lite i bloggandet på sistone så jag tänkte gasa december igenom. 😉 Har listor till alla dagar men vissa är jag inte jättenöjd med så listtips välkomnas!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.