Lifsresors vardag v 45 – nytt uppdrag, resemässa och fars dag

En riktigt fullspäckad vecka är snart bakom oss och nästa vecka är, om möjligt, ännu fullare. Nedräkningen för återinflyttningen i vårt utbyggda hus når på fredag sitt slut. Äntligen!

Nytt uppdrag, gammal kund

I tisdags började gick jag på ett nytt kortare uppdrag hos en gammal kund. Ungefär 50 procent under november, sen får vi se.

Middag med gamla kollegor

I tisdags var jag också ute och käkade med några gamla kollegor. Så trevligt! Och väldigt gott. Hantverket kommer att få fler besök av mig.

Ett stenfat med 6 små potatisare med löjrom och smetsana.
Förrätt mitt i prick hos Restaurang Hantverket på Sturegatan.

Resemässan Travel News Market

Ett av årets stora reseevent är mässan Travel News Market som i år, liksom förra året, hölls på Stockholm Waterfront. En stor blandning av utställare så som destinationer, turistbyråer, hotellkedjor och flygbolag. Med visitkorten (känns lite gammaldags) i handen travade jag runt och pratade i en hel del intressanta montrar men även en del ganska så ointressanta. En av de roligare sakerna med mässan är att träffa andra resebloggare men när jag kom hem så insåg jag att jag inte tagit en enda bild på dem jag träffade. Men på mässan träffade jag bl a Trevelsis, Resfredag och Let’s go explore, efteråt tog jag ett glas med Stad till strand och Rucksack och åt middag med Freedomtravel och Mat- och resebloggen. Mycket reseprat och mycket inspiration.

149
Efter en halvdag på mässan var jag trött både i ben och rygg.
148
Filipinerna en av många destinationer som jag är sugen på att besöka. Även om jag varit där två gånger tidigare.

Utomhussäsongen har börjat

I veckan gick Morris på utomhusis för första gången för säsongen. Säsongen började redan för ett par månader sedan inomhus men nu är det ute som gäller.

150

Dags att flytta igen

Efter tio veckor i vårt temporära boende är det på fredag äntligen dags att flytta tillbaka till vårt nygamla hus. Den här veckan har vi åkt dit flera gånger för att se allt som händer. Färg på väggar, möbler i badrum och kakel på plats. Längtar!

147
Nu har vardagsrummet fått sin färg och jag är så glad att vi la extra pengar på att få nya fönster i gammal stil.

Söndag och fars dag

På väg hem från dagens innebandymatch ville ungarna köpa blommor till Roger som låg hemma med feber och gräslig hosta. Rufus valde oranga rosor och Morris gul. Sen enades vi om varm choklad och lussekatter också.

153
Farsdagsfika!

3 reaktioner till “Lifsresors vardag v 45 – nytt uppdrag, resemässa och fars dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.