Packning och avfärd till Oman

Tänk att det ska ta sådan tid fast jag packat för samma typ av resa 111 gånger tidigare. Jag ska dyka så dykutrustningen behöver så klart gås igenom och kontrolleras innan packning men det har jag ju också gjort så många gånger tidigare.

Jag ska bo hela veckan, förutom första natten, på en båt. Finns inte mycket annat att göra än att dyka, äta och sova. Eller ja, lite dykprat kommer det nog bli med mina medresenärer, redigera bilder från dyken och slötittande på en och annan serie på telefonen. Men så mycket packning behöver jag ju inte för detta. Dykutrustning, några ombyten och ett par flipflop som jag knappt lär använda då man går barfota på båten.

Lite nervös

Lite nervös är jag inför resan. Först kunde jag inte riktigt sätta fingret på det. Var det bara för att Oman är ett nytt land för mig som gör att jag känner att jag inte rikgit har koll på allt? Men nu har jag nog kommit på att det är för att jag ska resa solo. Det var väldigt länge sedan senast. Sen jag träffat Roger har jag rest med honom och ungarna eller tillsammans med någon kompis. Det är nu säkert 13–14 år sedan senast. Lite nervös men också förväntansfull. Jag har ju typ varit reseledare på alla resor även de senaste 13–14 åren.

Dålig tillgång till internet och mobilnät

En annan sak som gör mig lite nervös är att jag antagligen inte kommer att ha tillgång till internet eller ens ett mobilnät under ganska många dygn. Framförallt att inte kunna facetima med ungarna varje dag eller få information om det händer dem något men även en viss fundering om hur min SoMe-abstinens kommer att arta sig. Jag får försöka se det som en nyttig erfarenhet.

Hejdå Stockholm

Nu sitter jag på Arlanda och titta på alla som står och köar till att gå ombord på vår flight. Äh, jag sitter kvar här ett tag till och bloggar lite.

Hoppas vi hörs från Oman!

En reaktion till “Packning och avfärd till Oman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.