Lifsresors vardag v 39

När det är vecka 39 brukar jag längta upp till Åre, så också det här året. Den här veckan är det nämligen Åre höstmarknad och mitt instagramflöde fylls av härliga bilder. Det var efter ett besök i Åre, just den här veckan för sju år, som gjorde att vi bestämde oss för att köpa in oss i vår lägenhet där. På sju år har vi tyvärr inte lyckats tagit oss upp den här veckan igen men det får vi helt enkelt se till att ändra på.

När jag bläddrade igenom bilderna jag tagit den här veckan inser jag att jag verkligen lagt av mig gällande att ta kort. De där snabba vardagsbilderna med mobilen. Kan egentligen inte komma på någon orsak så det kanske bara kommer tillbaka när som.

Den här veckan har varit min sista hela vecka på mitt nuvarande konsultuppdrag. Ska jobba i morgon måndag men sen ska jag vara ledig ett tag är planen. Eller ja, jag kommer fortsätta att jobba lite hemifrån för den här kunden ett tag till i alla fall. Hur som, så känns det väldigt lyxigt med lite vila.

Får dock se hur mycket vila det blir. Jag kommer att ta över allt rörande utbyggnaden av huset från Roger så han kan fokusera mer på sitt konsultuppdrag ett tag. Och jag kommer nog att ta betydligt fler hämtningar och lämningar i skolan också. Men förutom det är planen att gå en hel del online-kurser, leta möbler till ”nya” huset, röra på mig och skriva färdigt otaliga blogginlägg som jag ligger efter med från resor. Har t ex nästan inte skrivit ett enda från vår resa till Maldiverna i våras. Har också massor kvar att skriva om Senegal och en del från sommarens tågsemester.

Helgen bestod mest, som vanligt, av ungarnas olika idrotter – gymnastik, fotboll, bandy, innebandy och simning – men också ett barnkalas och en sväng till IKEA för att titta på garderobslösningar.

Ikväll har jag ägnat tid åt att skissa fram det nya trappräcket som ska innehålla en inbyggd bokhylla. Eller skissat och skissat, jag har ritat på millimetern exakt hur vi vill ha det i Illustrator. Nu ska jag bara få våra byggare att tycka att idéern är lika toppen som vi och även lättgenomförbara…

Utsikt över vatten och hus.
En vacker morgon fångad från tunnelbanan över Tranebergsbron.
Ett gäng ungar på en gymnastikmatta.
Rufus har gymnastik på lördagar.
Barn spelar innebandy i en gymnastiksal.
Och idag söndag hade Morris innebandymatch.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.