Lifsresors vardag v 38

Den här veckan har jag varit borta på två roliga kvällar, ungarna har haft studiedag, Morris har varit hos mormor och morfar på Nyckelön och vi har varit på Ljuskväll kring Kyrksjön. Och huset förstås, där har det också hänt en massa saker.

Konsultmingel

I onsdags kväll var jag på konsultmingel med en av de konsultförmedlare som jag jobbar med. Ett mycket trevligt event på Strandvägen 7A med en fantastisk utsikt. En extra rolig sak var att de hade valt ut att lyfta en konsult från respektive affärsområde som det arbetar med och från ”Kommunikation” var det jag som fick lyssna till fina vitsord från min nuvarande uppdragsgivare. Alltid lika rolig och uppmuntrande att få höra att man gör ett bra jobb.

Födelsedagsfest

Och i fredags var det fest! Bästa E fyllde år och vi var ett stort gäng hemma hos henne på middag. Kul att träffa en hel del nya bekantskaper också. God mat, intressanta samtal och inte allt för vacker sång. Lördagen var sen rätt seg…

Run of Hope

I lördags förmiddag fick jag pallra mig upp för att se Rufus springa Run of Hope som är en springtävling till förmån för Barn cancer fonden (ja barn och cancer ska inte sitta ihop, en riktigt bra kampanj!). Rufus var nöjd med sin insats och sin medalj och Roger ropade hem en skänkt hotellnatt på Scandic i Alvik på aktionen. Ser fram emot en härlig staycation!

Ett barn som springer på en gata.
En nöjd Rufus på upploppet av Run of Hope.

Ljuskväll

Ungefär lagom till kvällen igår piggnade jag till och hela familj gick iväg på den årliga ljusfesten som Mälarscouterna anordnar runt Kyrksjön här hemma. Det ganska slitna ordet magisk passar faktiskt för denna kväll. All belysning på gångvägen runt sjön är nedsläckt och vägen lyses istället upp av marschaller och andra levande ljus. Så vackert!

Målade glasburkar med värmeljus i.
Några av ljusen på Ljuskvällen runt Kyrksjön. Bilden högst upp i inlägget är också därifrån.
En man och ett barn på byggställningar.
I lördags spanade vi in bygget (som vanligt…).
En byggarbetsplats med ett stort fönsterparti.
Vårt nya fönsterparti i vardagsrummet. Det ska få en bänk framför sig i Kolmårdsmarmor också.
En grön gräshoppa på en vit vägg.
Den här spanade vi in på väggen idag.

 

2 reaktioner till “Lifsresors vardag v 38

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.