Lifsresor vardag v 37

Vecka 37 var en vecka som bara rusade fram jobb, skola, träningar och föräldramöten. Och hustänk. Den här veckan har vi bland annat fattat beslut om var alla vägguttag ska sitta och i vilken ordning tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och förvaring ska stå i nya tvättstugan.

Det vi borde men ännu inte mäktat med är att besluta hur trapporna ska se ut. Den nya ner i källaren och den gamla, som ska renoveras, och som gåt upp till övervåningen. Prisskillnaden mellan bra fungerande trappor och sådana som jag vill ha börjar kännas lite väl stor. Får nog lov att sova på det en natt till…

Förutom ungarnas alla träningar i veckan har det varit full fart i helgen. I lördags innan det var dags att äta lunch hade vi hunnit med en bandyträning i ishall, en gympaträning i gympasal och en fotbollsmatch hemma på IP. Som tur var, var vi bortbjudna på kvällen och fick njuta god mat med tema skördefest och umgås med trevliga vänner. Få prata av sig om allt mellan himmel och jord inklusive en hel del resor.

Två barn i ett bygge.
Ett föredetta vardagsrum som snart är en inre hall med trappa ner och ett badrum.
123
På övervåningen har de nu öppnat upp så att det går att gå från gamla huset ut i den nya delen. Känns overkligt!
Ett barn ensamt på en fotbollsplan
Snacka om att bilder kan luras. Här ser Morris ut att stå på en öde fotbollsplan men bakom mig och kameran och till höger kryllar det var miljoner ungar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.