Lifsresors vardag v 34

Den här veckans stora händelse var skolstarten. Morris började trean med ny klass och ny lärare men allt har funkat bra. För Rufus har det varit en ännu mer spännande förändring att äntligen får bli ett skolbarn och börja i förskoleklass.

Inskolning i förskoleklass

Jag skötte inskolningen måndag, torsdag fredag och Roger tisdag och onsdag. Vi fick vara med i skolan måndag och tisdag men sen fick vara på stand by hemma. Rufus är överlycklig och gillar både lärare och kompisar.

112

Husutbyggnad

Det händer också saker med huset. Den här veckan har vi bland annat fått panel på utsidan. Annars har det mest varit packning för oss. På onsdag får vi nycklarna till vårt temporära boende och nästa helg flyttar vi ut. Då får byggarna tillgång till hela huset och kan sätta igång riktigt ordentligt.

113

Födelsedagskalas

Igår var det födelsedagskalas för ungarnas kusin. Det brukar hållas hos min faster samma helg som det är tävlingar hos hennes granne Hemvärnets Stridsskola. Ett av momenten är en hinderbana där ungarna brukar få ställa upp med ett eget lag efter att sista ”riktiga” laget har passerat. Det var sååå taggade och jag är verkligen impad av vad de lyckades med när alla hinder var anpassade för vuxna. Sen blev de så klart bad som avslutning på kalaset.

115114

Vi avslutar med feber

Avslutningen på helgen blev dock inte lika kul. Morris vaknade dunderförkyld och Rufus med halsont och feber. Hej VAB! För Roger ska ju så klart åka på konferens nästan hela nästa vecka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.