Tågsemester 2019 – i morgon åker vi!

Idag har vi tillbringat eftermiddagen och kvällen med att fira min faster som fyller 70. Grattis bästa faster M! Men innan det så var det packning och städning av huset som gällde för i morgon bär det av.

Mina drömmar om semestern är mycket familjetid, många upplevelser, minst två nya länder, nervarvning, god mat, tåg som är i tid, vackra vyer och sköna bad.

Första stopp Köpenhamn

Först promenad, sen tunnelbana, sen pendeltåg, sen tåg och sen är vi framme i Köpenhamn. Vi kommet att stanna två nätter i Köpenhamn med bl a besök på Tivoli innan vi åker vidare söder ut. Den lite bökiga starten beror på ombyggnaden så att tågen söder ut i startar på Centralen som vanligt utan vi får ta oss till Södra station för att kliva ombord.

Häng med på Instagram!

Det har varit torka på Lifsresors instagram på sistone. Jag har helt enkelt inte hunnit med eller känt någon större inspiration men nu tänkte jag köra på under vår resa, både med vanliga poster och storries. Så ni som är sugna på att se hur vi har det under resan så börja följ oss där. Vi heter Lifsresor även på Insta.

2 reaktioner till “Tågsemester 2019 – i morgon åker vi!

    1. Onsdag är vår mest kritiska dag med två byten som ska klaffa. Klart spända för det. Men det mesta brukar ju lösa sig på ett eller annat sätt. 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.