Lifsresors vardag v 23

Förra veckans kyla byttes till högsommarvärme. Ja faktiskt lite mer än så. Veckan innhöll en massa jobb med huset och säsongens badpremiär i Kyrksjön.

I måndag kommer jag inte ens ihåg vad som hände men i tisdags var det dags för den årliga brännbollskvällen med Morris klass. Picknick, sommartårta och en spännande match.

86

I onsdags lyckades Roger och jag bestämma lite mer kring sommarens tågsemester till Slovenien och Kroatien. Hotell i Köpenhamn och Frankfurt blev bokade och även två boenden i Slovenien. Där ska dock ett väljas och ett avbokas. Och två nätter i Ljubjiana ska hittas. Så också en natt mellan Slovenien och vårt hotell i Kroatien som redan är bokat. Och en natt i Zagreb. Och en färja till Nynäshamn… Kul men lite svettigt också.

Torsdag var det röd dag igen. Nationaldagen firades med att spika fönster och ha en idé om dörrar på utbyggnaden av huset, premiärdopp i Kyrksjön samt glass på kvällen.

Fredag var det jobb för oss vuxna och ungarna fick vara på föris och skola. De var inte jättenöjda med det men ibland måste vi jobba också.

I lördags var det hemma match för Morris på Ängby IP och när Morris match var slut så startade vår vän As bortamatch på samma ställe. Vi hejade på dubbla matcher innan alla åkte hem till oss för grillkväll med smörstekta rabarber med kardemumma som efterrätt.

8988

Idag söndag var ungarna bjudna på var sitt födelsedagskalas, samma tid. Rufus vill dock gärna att någon av oss är med så jag fick häng med på skattjakt i skogen. Sen tog Roger både och gick och badade emellan regnskurarna. Tur att vattnet är varmt.

90

Ny vecka med skolavslutning för Morris, sommarfest på Rogers uppdrag, avslutningsmiddag på föris för Rufus och själv ska jag fokusera på fotbolls-VM. Äntligen!

PS. Glöm inte att rösta på mig i Apollos resebloggstävling. Ingen inloggning eller registrering, bara klick och färdig. Sista chansen idag. Tack! Länken hittar du här: Apollos bloggtävling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.