Lifsresor vardag v 21

Den här veckan verkligen sprang iväg men avslutades med dubbelfirande.

Seg måndagsmorgon men så himla skönt att alltid ha trevlig frukost på mitt nuvarande konsultuppdrag. I måndags hade vi också vår barnvakt som hämtade barnen så Roger och jag passade på att gå ut och äta middag på vår trevliga kvarterskrog Astrids. När vi kom hem hade ungarna fått mat, varit på fotbollsträning och gjort läsläxan. Inte helt fel.

En vit tallrik med mat.
Asiatisk råbiff hos Astrids.

I tisdags var det dags att säga hejdå till Rufus som blev hämtad på föris av mormor och morfar för att tillbringa resten av veckan hos dem på Nyckelön. Så smidigt klarade vi av både en dag med ATP (föris stänger tidigt) och helstängd studiedag.

I torsdags lyckades både Roger och jag komma iväg lite tidigare från jobbet för att köra ett ryck med att titta på kakel och badrumsinredning till våra två nya badrum. En sur Morris och hans iPad fick lov att hänga med och vi blev tugna att muta med middag på Texas Longhorn här i Bromma.

I fredags var det fest hos min uppdragsgivare som firar 10 år. Middag och festligheter på Nosh and Chow innan jag stupade i säng efter fjärde morgonen i rad som jag vaknade med migrän. Gah vad det sliter!

Canapéer med mango/räkor och löjrom/rosépeppar.
Innan vi gick vidare till Nosh and Chow var det fördrink på kontoret med fantastiskt gott tillbehör.

I lördags morse var det sen bara att ge sig iväg till Nyckelön för att hämta hem Rufus. Efter ett par dagar utan något av barnen så längtar man rätt mycket. Med jag och Rufus roade oss med att åka bil så var Roger och Morris på Eriksdalsbadet. Först badade de och sen var det årsstämma för vår ekonomiska förening i Åre, där vi också valde veckor inför nästa år. Nu vet vi att vi har möjlighet till julfirande i Åre två år i rad!

På kvällen var det så fint väder att vi trotsade jordhögen i trädgården och grillade inklämnda mellan högen och häcken. Lax är verkligen en av favoriterna på grillen.

En stor jordhög där man skymtar ett gult hus bakom.
Utsikten under grillkvällen.

Idag, söndag, var vädret allt annat än fint. Morris hade match kl 11 så det var bara att dra på Gore-tex-stället och ge sig ut. På vägen passade vi på att rösta också. För miljön, för jämställdheten och för öppenheten.

Ett barn som står vid linjen till en fotbollsplan där match pågår.
Stans bästa suporter.

Idag var det inte bara valdag och matchdag det ju också mors dag och min födelsedag. Hurra för mig! Av mina barn fick jag en heldag på Grönalund med hela familjen. Jag får välja på åkband eller engångsbiljetter. De är inte helt osmarta de där barnen… Av min man fick jag två biljetter till Robyn på Sjöhistoriska. Han är inte helt osmart han heller…

I vår familj får man välja middagsmat på sin födelsedag. Idag blev det plankstek. En kanske lite pinsam favorit men ack så gott!

Den här veckan lyckades jag även producera bloggens 200:e blogginlägg. Det är också värt att firas lite. Det handlade om min nominering i Appolos bloggtävling. Glöm inte att gå in och rösta på mig! Jag fyller ju ändå år…

2 reaktioner till “Lifsresor vardag v 21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.