Lifsresor vardag v 18

Det har gått några veckor sedan senaste veckosummeringen. Framförallt beror det på Roger och min resa till Maldiverna som jag har mycket kvar att berätta om. Så den här veckan får börja redan förra lördagen när vi kom hem från vår resa.

SM-finalerna och klätterkalas

Roger åkte direkt från Arlanda till Globen där Morris fanns tillsammans med en kompis och dennes pappa. Morris och kompisen hade både fått biljetter till SM-finalerna i innebandy i julklapp. De hejade först fram damerna och sedan herrarna och kom hem väldigt nöjda med var sin ny matchtröja.

På söndagen var det sen dags för Morris födelsedagskalas. Det var ju redan i februari han fyllde år men vi har helt enkelt inte fått till det förrän nu. Ett gäng kompisar samlades i Solna för först klättring och sen korv och godis. Morris var mycket nöjd och vi också.

66
En led på 16 meter klarade Morris på sitt kalas.

Sol, regn, snö och hagel

Den här veckan har verkligen haft ett blandat väder. Från sol och värme i början till snö och hagel. Svensk vår helt enkelt.

65
Hur härligt det än var på Maldiverna så var det inte helt fel att komma hem till dessa två.

Valborg i Bromma

Det blev en ganska lugn Valborg hemma i Bromma. Vi käkade middag bara familjen och gick och tittade på brasan vid Kyrksjön. Mälarscouterna är arrangörer och ungarna provade allt från kokosbollskatapult till pilkastningspoker. Sen blev det sockervadd och varm choklad innan brasan tändes.

68
Pilkastningspoker. Rufus fick par i tvåor och vann en kexchoklad.

Dags för utbyggnad av huset

Nästan alla ledig tid under veckan har ägnats åt att förbereda huset för vår utbyggnad. På måndag kommer de och börjar riva delar av huset inklusive vår altan innan grävningen börjar. Kan man möjligen snabbspola resten av året..?

70
Nästa vecka är det här rummet ett minne blott.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.