Vi ska till Åre!

Just det kanske inte är så ovanligt för familjen Lif och jag skrev ju så sent som igår att vi ska dit två veckor i sommar men tvisten är att vi nu helt plötsligt ska dit nästa helg och att det är skidåkning som gäller. Vi ska helt enkelt på majskidåkning i Åre!

Vinst på Instagram

Hur kommer det sig att det blev så här då? Jo Holiday Club, det stora hotellet med äventyrsbad precis vid tågstationen, hade en tävling på Instagram. Uppgiften var att skriva ett rim innehållande ordet majskidåkning. Roger och jag satt en kväll under vår och såg detta, så under middagen knåpade vi ihop en Limerick. Några dagar senare hade vi vunnit en övernattning och liftkort för hela familjen!

Två skidåkare med utsikt över fjällen.
Så här mycket snö (Åreskutan april 2018) lär vi inte få men jag hoppas på så här mycket sol i alla fall.

Tåg till helgen i Åre

Så om en vecka hämtar jag ungarna tidigt, möter upp Roger på Centralen och sätter oss på kvällståget till Åre. Vi tar en extra natt på hotellet och på lördagen blir det skidåkning på högzon. Hoppas på sol och inte allt för blött. På söndagen blir det bad på hotellet innan tåget går hem på eftermiddagen. Det blir också lite övning inför sommarens tågsemester.

Så nu är det bara att gå ner i källaren och plocka fram skidkläder och pjäxor igen…

Vinnarbidraget:
Vad tror du om majskidåkning i Åre?
Då är ju liftarna stängda din dåre!
Holiday Club fixar driften.
Vi infinner oss i liften.
Klart att hela familjen Lif är på’re!

 

En reaktion till “Vi ska till Åre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.