Lifsresor vardag v 10

Jippi!!! Den här veckan har hela familjen Lif varit frisk hela veckan. Det är första veckan sedan nyår!

Rufus har tillbringat veckan hos mormor och morfar på Nyckelön. Morris var ju där på sportlov förra veckan så nu var det Rufus tur. Sista rycket innan förskoleklass och skolplikt.

Roger var kvar i Israel till i onsdags kväll och kom hem med huvudet fullt av intryck och motstridiga känslor och en resväska med en trasig olivolja (typ allt förstört) och en alldeles egen Banksy.

Så när resten av familjen roade sig fick Morris och jag tre dagar själva hemma med bland annat träningsavslutning på bandyn.

När Roger kommit hem passade jag på att fira Internationella kvinnodagen med att gå ut och äta god koreansk middag med en tjejkompis.

Lördagen tillbringade vi på Zinkensdamm med säsongsavslutningsspel för Morris. Han höll nollan matchen han stod i mål och gjorde sen ett mål själv i matchen efter. Härlig avslutning i solsken.

På kvällen var det födelsedagsmiddag för kusin J som fyllt 10 år som avslutades med mello och vi alla var nog ganska överens om att rätt låt vann det här året. Även om jag är övertygad om att om 10 år är det bara I do som vi fortfarande kommer att höra på radio.

Just nu sitter jag och väntar på Rufus som är på simskolan. Idag är det livräddning med bogsering på schemat. Det verkar väldigt jobbigt men väldigt kul. Morris och Roger är istället på innebandyturnering. Det är så här våra helger ser ut. Sport, aktiviteter och åter sport.

Ny vecka och Roger påbörjar ett nytt uppdrag. Jag som har haft lyxen med en hemmaman ett tag får nu en stressigare vardag. Men om tre veckor är det Åre!

Två barn går längs en väg.
Det är fascinerande att få gå med från skolan och lyssna…
En skulptur av en mur med texten "Love Wins".
En murbit av Banksy. Typ det enda som överlevde olivoljan i resväskan…
Koreansk mat upplagt på fat.
Arirang funkar alltid!
Ett barn i bandyutrustning.
Morris som börjar se ut som en tonåring… Gah! Det är ju en massa år kvar.

 

En reaktion till “Lifsresor vardag v 10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.