Lifsresor vardag v 8

När jag skrev om vecka 7 full av sjukdomar så trodde jag inte riktigt att det kunde bli värre. Men ack så fel jag hade… Efter halsflusser, influensor, ögoninflammation, feber och förkylningar så var det så dags för magsjukor i v 8. Morris kräktes på väg hem från skolan i måndags och sen var det igång. Roger i mitten av veckan och jag i söndags.

Förutom att Morris var ett öronbarn med prenumeration på spruckna trumhinnor tills han fick rör inopererade, så har vi och våra ungar klarat oss förhållandevis bra genom åren. Tills i år. Nu hoppas jag verkligen att det är över!

Hände det något roligt i veckan då? Jo, då jag var på middag med min bokklubb i tisdags. Vi fick äta god middag i Ms nya lägenhet och provåka hennes pendlingssträcka till jobbet med båt. Jag skulle verkligen också vilja bo så jag fick åka båt varje jag. Så underbart!

I lördags, när vi alla var någorlunda ok, hade Morris poolspel med bandyn på Zinkensdamm. Hela familjen och min faster var på plats och hejade. På kvällen firade vi sen med tacos och Mello. Och jag tippade alla rätt på resultatet, trots väldigt stort ointresse.

Den här veckan har vi ju sportlov i Stockholm. Rufus får dock tillbringa det på föris men Morris får ha lov hos mormor och morfar på Nyckelön. I går tog han tåget dit själv vår stora unge.

Något blogginlägg fick jag inte till i går, söndag så det fick komma nu istället. Med en magsjukestart på veckan kan det ju bara bli bättre!

Fören på en båt som är påväg att lägga till vid kaj.
Jag skulle också vilja åka båt varje dag till jobbet.
Två barn som går på en gata i motljus.
En vacker morgon fick vi i torsdags på väg till föris, skola och jobb.
Barn som spelar bandy och är påväg att göra mål.
Morris gjord flera bra räddningar under den matchen han var målvakt, även om just den här gick in.

 

En reaktion till “Lifsresor vardag v 8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.