Att besöka Sea Life London Aquarium

När Morris och jag var i London i maj hade vi ingen tur med vädret utan det regnade mest hela tiden. Så istället för att röra oss utomhus fick vi hitta på saker inomhus och Sea Life London Aquarium var en sådan sak.

Sea Life London Aquarium

Sea Life London Aquarium ligger precis vid Themsen, mellan London Eye och Westminster Bridge (bron vid Big Ben).

Här tittade så klart på massor av fiskar, sådana som hörde hemma i tropiska vatten, i regnskogsmiljö och från brittiska vatten. Vissa mer färgglada än andra. Det fanns också en utställning om vattnet i Themsen utanför. Förutom fiskar tittade vi också bland annat krokodiler, grodor och pingviner.

Jag har varit på ganska många akvarier runt om i världen och det här var varken det största eller bästa men fungerade bra en regnig dag i London.

Ett stort vitt hus och ett parisehjul bredvid en flod.Ett barn som tittar på en drakfisk i ett akvarium.Ett glasgolv med ett akvarium under där det simmar två hajar.

 

Biljetter

Det finns en uppsjö av olika biljetter till Sea Life, både till själva akvariet men framförallt i kombination med andra aktiviteter så som London eye, Madame Tussauds och The London Dungeon. Här kan man nog spara en del pengar om man tänker till lite och köper en kombobiljett istället för separat biljetter till olika ställen.

Morris och jag var ganska spontana i vårt besök så vi hamnade i att köa för att köpa biljetter på plats. Hade vårt besök varit lite mer planerat så hade jag valt att köpa biljetter online och sen kunnat gå förbi kön.

Här kan du köpa biljetter.

Ett barns om tittar på en krabba i ett akvarium.Ett barn som tittar på sjöstjärnor i ett akvarium.Ett barn som tittar upp i en glaskupol.

 

En reaktion till “Att besöka Sea Life London Aquarium

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.