Lifsresor vardag v 7

Den här veckan hade vi verkligen kunnat varit utan. Morris fortsatte att vara sjuk ända till i fredags. Jag blev sjuk i onsdags kväll. Och Roger i torsdags kväll. Hög feber och, för framförallt mig, hemsk hosta.

Den här veckan var också en av de mest intensiva på mitt nuvarande jobbuppdrag så tajmingen var riktigt usel. För att inte tala om ett 6-årskalas för 15 ungar i lördags.

Som tur var så hade vi anlitat den lokal scoutkåren för kalaset så vi behövde i stort sätt bara infinnas oss och ta med glass med tillbehör då Rufus valt bort tårta. Konceptet är verkligen toppen. Ett gäng scouter i åldern 16–17 år pyntar sin lokal, leker järnet med ungarna och serverar det vi har tagit mer.  Vi och andra föräldrar som stannar kvar får sitta och fika i stugan bredvid kalaset. Fika som scouterna också ordnat. Jag och Roger tjuvkikade så klart på kalaset och alla verkade väldigt nöjda. Vi behöver varken städa innan eller efter och pengarna vi betalar går till deras scoutverksamhet. Win-win! Och Rufus själv somnade som en stock i min famn på kvällen.

Morris är i alla fall frisk igenom och glad över att få en hel helg av bandy. Träning i fredags, cup i lördags och träning igen idag söndag.

Nu ser vi alla fram emot en ny frisk vecka!

En skogsdunge med massa barn och ungdomar.
Ett toppenkalas med massor av utelek i solen.

 

En reaktion till “Lifsresor vardag v 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.