Lifsresors vardag v 6

Den här veckan har jag verkligen inte mycket roligt att skriva om. Inte jättemycket tråkigt heller egentligt utan den har helt enkelt vara väldigt intetsägande. Jobb, olika träningar och lite vab.

Veckan har rullat på som vanligt men under natten till fredagen vaknade Morris med feber. Fick också ett mindre break down när han, där kl 05.00, insåg att han inte skulle kunna spela sin bandyturnering på lördagen. Men att få vara hemma och mysa med pappa under en filt i soffan var ändå rätt ok.

Så här års är det verkligen mycket barnkalas. Nästan varje helg ska en av ungarna iväg och present ska inte glömmas att köpas. Och nästa helg är det Rufus tur så det har vi förberett lite i helgen också. I lördags var i alla fall Rufus på ett kalas och han var väldigt nöjd efteråt.

Eftersom Morris var sjuk i fredags fick vi avboka middag med kompisar. Väldigt tråkigt men jag hoppas vi får till en ny chans snart.

Idag söndag har jag varit tvungen att jobba inne på kontoret också. En kvartalsrapport som kom från översättaren och som sen snygg och prydlig skulle vidare till kund samma dag. Bilden högst upp i inlägget tog jag från tunnelbanan över Tranebergsbron. Älskar att se hur årstiderna ändras från just den punkten.

Att jag jobbade gjorde att Morris fick klara sig själv hemma när Roger tog Rufus till simning men det gick bra trots feber och lite ynklighet. Han var inte jätteglad över detta men det fick gå i alla fall.

En uppdatering av min blodsutgjutelse  på benet som jag lyckades få till genom att snubbla stillaståendes på min egen stav förra helgen. Då var den stor som 1,5 handflata, svullen och hård. Nu är det inte mycket kvar av svullnaden men den har smetat ut sig till ett blåmärke stort som drygt 3 (!) handflator. Tur att det är vinter så jag inte behöver visa benen…

Jo, vi har också hunnit gå igenom det sista i offerten för utbyggnaden av huset. Så otroligt mycket att hålla rätt på. Blir helt matt. Men i veckan hoppas vi att vi ska komma överens med en entreprenör. Vill så att detta ska komma igång. Eller egentligen inte att det ska komma igång men jag vill att det ska bli klart!

Ett barn som äter tacos.
Fredagstacos med en frysande sjukling.
Två bilder med samma motiv. Övre med ol och smält snö, undre med en massa snö.
Översta bilden är från idag. Den undre tagen för precis en vecka sen. Idag vår, då vinter?

 

 

 

 

2 reaktioner till “Lifsresors vardag v 6

  1. Vardag ingår ju också i livet! Fina snöbilder! har du en uppdatering av temat som du inte gjort? Din sida ser konstig ut (för mig) och när jag haft samma problem på andra sidor har det berott på att de inte uppdaterat temat.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.