Lifsresor vardag och Rufus 6 år

Den här veckan började med en födelsedag. Världens bästa Rufus fyllde sex år. Vet inte om det hela var nästan var störst för mig. Rufus tyckte det kändes lika som att vara fem år men jag tycker att ha en femåring är att ha småbarn men att ha en sexåring då har man helt plötsligt bara barn, inte småbarn. Är det någon annat som känt att det är steget är stort?

Firandet började på morgonen med pimpat köksbord och presenter. Efter att sen blivit firad på föris så var det dags för önskemiddagen. Alla i familjen får önska middag på sin födelsedag. Rufus valde musslor med pasta (vi andra fick pommes till) och glasstårta.

Jag frågade Rufus vad bästa resan varit som femåring. Han hade först lite svårt att komma ihåg vart han varit och sen lite svårt att välja men på toppen fanns Nyckelön där mormor och morfar bor, vågsurfning i Senegal och cykla i Åre.

Veckan fortsatte som vanligt med jobb och ungarnas träningar men också med härligt vit snö.

I lördags var det dags för poolspel i bandy på hemmaplan. Vi hjälte till att bygga sarg och var sen bollkallar på matcherna. Kallt men härligt skoj och Morris fick göra ett par mål och hålla nollan när han själv var målis så han var mycket nöjd med dagen.

Sen hade vi vänner över på middag som det var länge sedan vi såg. Så himla kul. Vi måste verkligen bli bättre 2019 att verkligen träffa alla våra vänner!

Idag söndag är det också idrott som gäller för Roger och ungarna medan jag ska försöka jobba undan lite och redigera en del bilder från gårdagens bandy. Resten gör bandy på morgonen, simning på eftermiddagen och åskådare på innebandy till kvällen. Bra sätt att ladda inför en ny vecka.

11
Glad sexåring med glugg.
14
Vackert vinterlandskap i Bromma.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Morris älskar verkligen att spela bandy.
15
En liten stund tittade solen fram på oss i lördags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.