Lifsresors vardag

Veckan har rullat på med mycket jobb. Både för min nuvarande uppdragsgivare samt ett mindre uppdrag jag tagit på sidan om. Ungarna har fått varit friska men Rogers eländiga ögoninfektion håller i sig.

Förutom Morris träningar (fotboll, innebandy och band) så har Rufus aktiviteter dragit igång den här veckan så i onsdags var det gymnastik och idag söndag var det simskola. Simskolan har vi velat lite med. I tiden kring när vi var i Senegal så lossnade simningen helt för honom och han tog stolt simborgarmärket. Och att simma just 200 meter är målet för simskolan men vi tänkte att det kan vara bra att befästa det ordentligt. Att lära barn simma är bästa livförsäkringen!

Veckan började med en invigning av Magnolia Bostads lobby på Sturegatan. Kul att se hur det blivit, träffa lite människor och dricka lite bubbel.

I veckan har också en av ungarnas kusiner hängt hemma hos oss ett par dagar. Hon fick följa med både på träningar och läsa godnattsagor. Ungarna älskar det.

I helgen kom sen andra kusiner från Göteborg. Vi började med trevlig middag i Alvik på fredagen. På lördagen åkte vi alla till Tekniska museet och avslutade dagen med middag hemma hos oss då även en annan kusiner dök upp med respektive och ett kusinbarn. Härligt med många kusiner i olika åldrar. Själv få jag nöja mig med en kusin, men han är bra han med.

På resfronten pratar vi om både sommarresor och höstlovsresor men eftersom ingenting är spika kring vår utbyggnad av huset så är det omöjligt att kunna boka något. Kommer vi ha råd? Kommer vi behöva vara hemma och ha koll på bygget? Behöver vi bo någon annan stans? Och när? Känns väldigt osäkert att lämna ett sådant stort projekt oövervakat mer än några dagar. Vi får helt enkelt ha lite is i magen.

Nu är det söndagskväll och dags att samla ihop sig för veckan. Roger har precis kommit hem efter att ha varit på Morris skola och spolat isen. Det är föräldraföreningen på skolan som ansvarar för det. Nu hoppas vi att kylan håller i sig så att isen blir bra och ungarna kan åka mycket skridskor på fritis.

//Sandra

Ett fat med jordgubbar doppade i choklad.
Härligt med jordgubbar hos Magnolia Bostads invigning av sin nya lobby.
En kontorsplats med stort fönster och utsikt över Hötorgsskraporn.
Hötorgsskraporna är utsikten från min arbetsplats just nu.
Riksdagshuset och Stockholms ström.
Lunchpromenad i ett grått Stockholm.
Fyraw barn som klättrar på en klättervägg.
Kusinkul på Tekniska museet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.