Året som gått hos Lifsresor.se

Snart är 2019 här och i mars fyller bloggen Lifsresor.se två år. Det är fortfarande så att jag har fler tankar, tips och idéer än tid att få ned dem på pränt men min ambition hela tiden är att det ska vara roligt och inte kännas som ett måste att blogga. Därför fortsätter mina inlägg att komma när jag har tid och lust men just nu har jag i alla fall mycket lust. Tur är det för det finns fortfarande mycket kvar att skriva om 2018 års resor.

Så vad hände under 2018?

Antalet besökare på bloggen nästan fördubblades, så också kommentarerna vilket är jätteroligt. Det är en blandning av frågor och glada tillrop. Och ni läser helst bloggen på söndagar.

Nästan hälften hittar hit med hjälp av sökmotorer men det är också många som kommer via Facebook. Andra vägar in är via bloggkollegor som har länkat till mig och det vill jag tacka för. Det kommer flest från FREEDOMtravel så ett extra tack till Helena och Peter som driver den bloggen.

Under 2018 har jag publicerat 82 blogginlägg med det inlägg som flest klickade på under året är ett inlägg som jag skrev redan 2017 – Bila halva Östersjön runt – vårt upplägg. Detsamma gäller det inlägg som toppar totalt sen bloggen startade – En vecka i Kap Verde.

Det mest lästa inlägget som publicerades under 2018 var min redovisning av vårt upplägg för vår resa till Sydafrika och Lesotho. Och det upplägget kan jag verkligen rekommendera.

Populäraste blogginläggen på Lifsresor sedan starten:
En vecka i Kap Verde
Bila halva Östersjön runt – vårt upplägg
7 tips på hur man bokar billigt flyg

Det absolut minst lästa inlägget är lucka 24 i Lifsresors adventskalender. Kanske inte så konstigt egentligen. Vem har tid att bloggläsa på julafton?

Var finns alla ni besökare då? Jo, utspridda över världen! Hela 66 länder finns på listan. Toppar gör så klart Sverige följt av Finland och sen USA. Men med på listan finns också Mali, Georgien, Ecuador, Hongkong och Mauritius.

Tack!

Jag vill avsluta med att tacka alla er läsare. Det blir varmt i hjärtat bara jag tänker på er. Jag hoppas också att ni vill hänga med mig och familjen Lif på äventyr även under 2019.

KRAM!

Selfie på en kvinna och ett barn.
Tack för ett härligt bloggår!

3 reaktioner till “Året som gått hos Lifsresor.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.