Lifsresor på Instagram 2018

Lifsresor finns ju inte bara som en blogg utan även på Instagram med samma namn. I flödet finns mest resebilder men även en och annan bild hemifrån Bromma. I stories/händelser kan man som följare också få se en del mindre piffade bilder som till exempel mitt packningskaos eller när det spöregnar och vi ska vandra.

Favoriter 2018

Det finns olika appar och webplatser som visar vilka dina nio mest gillade bilder. Det är bara att googla Best nine eller Top nine och skriva in sitt kontonamn. Jag har försökt att hitta en röd tråd bland mina men lyckas inte riktigt. Topp tre är kall vinternatt från Åre, strandlek i vågorna på Kap Verde och mixen av skyskrapor och strand i Dubai.

Bestnine2018

1. Åre
2. Kap Verde
3. Dubai

4. Senegal
5. Sudan
6. Singapore

7. New York
8. Sydafrika
9. Senegal

Minst gillade 2018

Kanske inte det roligaste att presentera, vad som gillades minste och just den här hoppas jag att det ni ändå har tagit till er. Det är Plan International Sveriges kampanj i samband med Flickadagen 2018 – #hennesröst. Flickor ska inte tystas utan lyssnas på och respekteras. Jag som har en röst, en kanal, ett utrymme ger plats år en flicka. Ett oerhört viktigt arbete för oss all, kanske specielt för oss med pojkbarn. Plan gör verkligen ett kanonjobb så bli flickafadder!

Bottom nine 2018

Hur såg det ut förra året? 
Lifsresor på Instagram 2017 – gillat och ogillat

Läs också Reseåret 2018.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.