På plats i Vemdalen

Efter att ha sovit en natt på hotell Mysoxen i Sveg vaknade vi tidigt för att skynda oss sista biten till Vemdalen och en full skiddag. Tyvärr så vaknade Rufus med feber. Inte mycket men strax under 38.

Vi tog det lite lugnare, käkade frukost men kände ändå att vi ville komma iväg. Rufus piggnade till något när en Alvedon började verka men det var ändå inte läge för honom i skidbacken. Morris och jag gav oss iväg medan Roger och Rufus fick ta värmestugan och försöka få tag på SkiStar och hoppas på att vi skulle kunna få checka in lite tidigare.

Vid lunch byttes jag och Roger av och med nytt försök hos SkiStar så funkade det och vid 12 fick jag och en ganska matt Rufus hämta ut nycklarna. Tog febern igen och 39,7. Klart han var matt.

Roger och Morris har åkt på men precis varit i lägenheten och lämnat skidor för att ta bilen till skiduthyrningen och hämta ut Morris snowboard för i morgon är det dags för snowboardskola. Jag kan lugnt säga att vi har en laddad unge här hemma.

Vad som händer i morgon får vi helt enkelt se. Båda våra ungar får inte sällan febertoppar på några timmar som sen försvinner helt. Vi har döpt det till 3-timmarfeber. Vi får se om det är en släng av det som han fått annars är det tur att vi hyrt en fin lägenhet…

Personer som åker i en ankarlift.
Ingen klarblå himmel direkt, till och med lite jobbigt mörkt att sätta på sig skidglasögonen. Men väldigt härligt att skidsäsongen är igång!
Ett bruntgrått trevåningshus med balkonger och vita fönster.
Här ska vi bo en vecka i en lägenhet längst ner. Morris tycker att det är toppen med bottenplan så att han kan rulla sig i snön när han bastar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.