Lucka 11 – Egypten

Välkommen till Lifsresors adventskalender 2018. Här kommer jag varje dag fram till jul visa en eller flera bilder från något resmål jag gillar och vill tipsa om. Häng med!


Jag tror att jag har varit fem gånger i Egypten men bara sovit tre nätter på hotell och det var inget jag gillade speciellt bra. Men varför tipsar jag då om Egypten? Jo, för att det helt enkelt är det lättaste och närmaste sättet att få bra tropisk dykning. För resten av nätterna har jag bott på olika dykbåtar som möjliggör bra dykning en bit från land dit dagsutfärder inte når.

Så mitt bästa egyptentips är att åk ut med en liveaboard, gärna långt söder ut mot gränsen till Sudan. Dyk, prata dykning, ät och sov i en vecka.

Jo jag har förresten bott en natt på ett Starbucks café också men det är en helt annan historia.

Eftersom det är dykningen jag tipsar om så kommer här en rad dykbilder tagna i Egypten under olika resor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

B

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSCN2800

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

5 reaktioner till “Lucka 11 – Egypten

  1. De flest år tagna med en äldre Olympus (ej systemkamera) numera har jag bara min GoPro med mig när jag dyker. Skulle dock vilja ha ett undervattenshus till min systemkamera med det är tyvärr så hiskeligt dyrt.

   Gillad av 1 person

   1. Fick precis tummen ur och beställde en GoPro på nätet. Har haft Olympus innan men de har gått sönder. När den första gick sönder gällde garantin fortfarande så den andra fick jag gratis. Men den gick också sönder efter ett par år.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.