Söndagsresetankar #5

En riktigt grå söndag så här i november, min absoluta värsta tycka-illa-om-månad. Även om vi bara har varit hemma från Senegal i mindre än en vecka så har november omslutit oss brutalt.

Travel News Market

I onsdags var det resemässa på Stockholm Waterfront. Det var mitt första besök på denna årliga mässa så jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta även om andra resebloggkollegor berätta att det var en av årets bästa reseevent. Och så här i efterhand är jag beredd att hålla med även om man själv får jobba lite för att det ska bli det. Helt enkelt en bra träning på att sälja sig själv. Hade intressanta snack med bland annat turistbyråer, bokningssajter och flygbolag. Drömde mig bort i bilder från Zanzibar, Singapore och Galapagos. Vi får se om det kan leda till några samarbeten i framtiden. Om inte annat så har jag fått en hel del inspiration till min bucket list. En stor behållning av dagen är också att få träffa en massa trevliga andra resebloggar och få pratar resor, bloggande och livet i stort.Travel newa market

Skidsäsongen i antågande

Familjen Lifs nästa resa blir en skidresa och det är verkligen något vi alla ser fram emot. Vi passar på över nyår när barnen ändå är lediga från föris/skola. Vi har inte tillgång till vår lägenhet i Åre något mer i år så vi har hyrt en lägenhet i Vemdalen istället. Ska bli kul att prova något nytt även om Roger och jag var där med kompisar för miljoner år sedan. Har liksom inte ett minna av någon backe.

Skidbacke i motljus
Morris i backen i Åre förra nyårsafton.

Kanske blir det en surfsemester i framtiden

Något som hela familjen gillade under vår resa till Senegal var vågorna i Atlanten. Många, långa och ganska höga.

Ett barn på en surfbräda och en våg.
Morris slänger sig i vågorna.

2 reaktioner till “Söndagsresetankar #5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.