Slut på semestern och ensam i stan

Klockan börjar bli läggdags så här på söndagskvällen men efter fem veckors semester så har man ju liksom ställt om kroppen lite. Sova på morgonen och nattuggla på kvällarna. Det kommer bli brutalt när klockan ringer i morgon och jag ska upp till kontoret.

Dock är det bara för mig klockan ringer. Övriga i familjen Lif har nämligen ledigt en vecka till. I morse lämnade jag Rufus hos mina föräldrar på Nyckelön medan Roger och Morris drog vidare direkt till Åre för andra gången den här sommaren. De ska nu ha en egen cykelvecka som startar med en introduktion till downhill i morgon förmiddag. Jag är sååå avis men det får helt enkelt blir nästa år för mig.

Ikväll har jag dock fått ett rejält träningspass i trädgården. När vi varit borta i Småland och på Nyckelön så har ett av våra gamla äppelträd helt enkelt gått itu. Halva trädet ligger på marken. Efter lite konsultation med men kompis Eva så har jag nu sågat och sågat tills armarna inte orkade längre. Och det blev för mörkt.

Nu är det dags att förbereda lite inför morgondagen. Undrar om mina fötter kommer att godta att klämmas ner i ett par kontorsskor..?

En brygga och barn som leker i vattnet.
Min mamma sitter på bryggan och håller uppsikt över alla sina barnbarn.
Ett träd som är knäckt på mitten och en gunga som hamnat på marken under.
Nu är det slutgungat för Morris och Rufus.

3 reaktioner till “Slut på semestern och ensam i stan

  1. Härligt att du också varit ledig fem veckor! Det har jag med. Denna vecka är det dock lite halvfart i mitt företag, då de flesta av mina kunder inte är tillbaka från semestern än. Jag jobbar hemma och har inga skor alls, haha.

    Vad fin den översta bilden är!

    Gillad av 1 person

    1. Tack! Härligt att ta en mjukstart. Jag sitter ju hos kund så här kör det igång direkt. Men lite semester från familjen känns också rätt värt. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.