Poollek på Gran Canaria

Det finns absolut inget roligare än att bada, enligt Morris och Rufus, och under vår vecka på Gran Canaria blev det en hel del av detta. Till vår lägenhet på hotellet hörde en ganska så stor pool som vi fick dela med tre andra lägenheter. Ofta var vi själva i den eller så fick ungarna sällskap av barn från övriga lägenheter och det var kanske roligast av allt. Pool i alla ära men lite glad blev jag den dagen vi åkte till en strand med höga vågor. Efter en massa lek i vågorna sa Morris att det till och med var roligare än att bada i pool.

Sista dagen på vår resa passade jag på att ta några undervattensbilder av ungarnas lekar.

Barn simmande under vattnet i en pool bort från fotografen.Barn simmande i pool mot fotografen.Barn liggande på botten av en pool tittande på fotografen.Barn simmande mellan benen på två personer som står på botten av en pool.Barn simmande under vattnet i en pool.

Till Gran Canaria åkte vi med TUI och från och med 1 maj klimatkompenserar TUI din resa – här kan du läsa mer om TUIs resor till Spanien. Det tycker jag är ett toppeninitiativ!

4 reaktioner till “Poollek på Gran Canaria

  1. Härliga bilder! Kul att de gillar att bada! Själv var jag rädd för vatten som barn. Jag vågade simma, men ville inte ha vatten i ansiktet och var rädd för att andra barn skulle skvätta … Är inte sååå mycket bättre idag faktiskt, tyvärr 😉

    Gilla

    1. Vi körde babysim från att de var knappa tre månader och sen har vi fortsatt. Tror att våra månader i Asien när de båd var runt året har gjort sitt. Då satt fortfarande dykreflexen i och de simmade glatt under vattnet. Att bada varje dag i den åldern sätter sig. Sen är ju mamma dykinstruktör också…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.