Hejdå Sverige, hej Gran Canaria

I morgon bitti lämnar vi det varma Sverige för att åka till ett inte lika varmt Gran Canaria. Detta var väl inte riktigt planen när resan bokades i mars någon gång. Då fanns tankarna på förra sommaren och vår väldigt kalla och regniga bilsemester runt halva Östersjön. Men å andra sidan känns det helt ok att sänka temperaturen några grander och få uppleva ett nytt resmål.

I en vecka kommer vi vara på Gran Canaria och på schemat står det mycket bad och god mat men även en del utflykter med bland annat dykning. Vi har hyrbil hela veckan så planen är att se mer av ön än bara vårt hotellkomplex.

Följ vår resa på Instagram!

Bilden högst upp i inlägget är från när vi var i Spanien senast, sommaren 2015.

 

2 reaktioner till “Hejdå Sverige, hej Gran Canaria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.