Söndagsresetankar #4

Sommar i maj

Tänk vad härligt det är att få en hel extra sommarmånad. Vattenkrig i trädgården och lyxen att bo nära en sjö.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bloggevent – Trevel Massive och Momondos Open World Awards

I maj har jag hunnit med två bloggevent också. Nätverket Travel Massive har haft en träff på hotellet Down town camper. Själv kom jag tyvärr lite försent pga försenat flyg från Halmstad där jag hade varit och jobbat men jag fick en halv presentation om Costa del Sol-Málaga och efterrätt. Och i onsdags för det dags för prisutdelning för Momondos reseinfluencerstävling Open World Awards på Skyddsrummet på Söder Mälarstrand. Jättetrevligt att träffa en massa andra bloggare och att bli imponerad av alla vinnarna. Själv var jag ju med och tävlade i grundomgången men gick inte vidare till finalen.

En namnskylt för Sandra Lif
Ingen vinst men ett kul event.

Mors dag

Den här söndagen är det också Mors dag. Som present hade Roger skänkt pengar till min favoritorganisation Plan International Sverige. Varje år dör hundratusentals kvinnor och barn i samband med förlossningar. Inte ok! Hjälp Plan att hjälpa!

Sommarplaner

I helgen har vi som mål att boka en veckas sol och bad för sommaren. Vår planer med aktiva sommarveckor i Åre är redan klara men vi känner att vi också vill ha en riktigt varm sol-och-bad-och-slappa-resa. Efter mycket funderande fram och tillbaka har vi landat ner i en vecka på Kanarieöarna. Kanske inte den mest typiska resan för familjen Lif men jag tror att det är precis vad vi behöver den här sommaren. Nu håller jag bara tummarna för att vi lyckats boka allt i kväll.

Barn som slänger sig i en pool.
Förra gången Rufus var i Spanien hade vi hyrt ett radhus ihop med en annan familj. I området fanns en gemensam pool där vi gärna hängde en hel del. Det kommer nog bli mycket bad även den här sommaren.

 

6 reaktioner till “Söndagsresetankar #4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.