Lifsresor på Instagram 2017 – gillat och ogillat

Under 2017 föddes bloggen Lifsresor.se, så också Lifsresor på Insatagram. Den 5 mars var det premiär med en skidåkande Rufus i Branäs. Bilden är ifrån en härlig långweekend under sportlovet.

Tre skidåkningsbilder från Branäs.
Lifsresors tre första bilder på Instagram i mars 2017. Rufus, Morris och båda två i Branäs.

Best nine 2017

Så var det det här med #bestnine2017. Vilka bilder gillade ni läsare bäst? Topp tre är Thailand, Thailand och Kap Verde. Och det är sandstrand som gäller! Av de nio mest likeade bilderna är hela sex tagna under vår påskresa till Thailand.

Tydligen gillade ni också bilden med rutten för vår sommarbilsemester (ser lite huggen ut här då den är en skärmdump från ett blogginlägg). Men ni gillade kanske inte bilden i sig utan att det var en spännande rutt?

Nio småbilder ihopklippta från Instagram. Överst är två bilder från strand i Thailand och en från strand i Kap Verde.
Lifsresors mest gillade bilder under 2017.

Minst gillade bilderna på Instagram

Jag blev inspirerad av Christian på Matochresebloggen och hans presentation av sina instagrambilder och vilka som var minst populära (förutom hans #bestnine2017). Hos mig blev det dock kanske inte så rättvist för mina bilder. Den absolut minst poppis var den allra första – den på Rufus åkandes skidor i Branäs. Inga följare på kontot, inga hashtags och inga likes, så utgången kanske inte var så konstig. Bilden efter, den på Morris görandes ett hopp, fick en ökning med hela 100 procent, dvs 1 like. Här hade jag lyckats klämma in tre hashtags och destinationernas.se gillade bilden. Inte mycket men min mamma hade då ännu inte hittat hit.

Instagrammål för 2018

Så här års är det hög tid att göra planer och sätta mål för 2018. Instagram är en rolig kanal som jag gärna arbetar vidare med. Idag har Lifsresors instagramkonto cirka 200 följare. Så vid slutet av nästa år ska siffran vara 500. En enorm ökning i procent men ett mål ska vara ju vara SMART (Specifikt, Mätbart, Accepterat, Realistiskt och Tidsbestämt). Så här sticker jag ut hakan lite och säger 500 följare (Specifikt och Mätbart), den 31 december 2018 (Tidsbestämt). Ja jag tycker att det är realistiskt och jag accepterar utmaningen!

Följ Lifsresor på Instagram!

Klicka och följ! Lifsresor på Instagram.

7 reaktioner till “Lifsresor på Instagram 2017 – gillat och ogillat

  1. Jag hade en väldig tur då jag la ut en av mina första bilderna förra året (jag tror att det var den tredje bilden) som blev lånad av ett stort konto med över miljoner följare och vips hade jag fått över 500 följare på några dagar. Sedan dess har det gått väldig långtsam men sakta och säker når jag snart 1000 följare. Ska följa dig med Familyearthtrek❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.