Planera tre resor samtidigt

Jag tycker att även planerandet av resor är en del av äventyret. Att sitta hemma i soffan och drömma sig bort. När allt fortfarande är möjligheter.

Mitt liv som egenföretagare och konsult gör att jag titt som tätt byter arbetsplats och ni som bytt jobb vet ju att det kan vara lite av en kraftansträngning. På gamla jobbet ska man avsluta och lämna över allt man har i huvudet och sen, på det nya, gäller det att lära nytt och visa vad man går för. Jag utsätter mig för detta, oftast ett par gånger om året och just nu är jag i den fasen. Jag är sista veckan på ett uppdrag i fastighetsbranschen för att på måndag växla över till finansbranschen. Det är mycket som rör sig i mitt huvud just nu men vad kan vara bättre avkoppling än att planera resor?

Safari, berg och storstad

Närmast gäller ett stort äventyr som jag skrivit lite om tidigare. Hela familjen ska åka till Sydafrika och Lesotho. Just nu är planeringens fokus på våra två dagar i Maseru, Lesothos huvudstad samt våra fyra dagar i Kapstaden. Att researcha Maseru är inte det lättaste men jag tror nog att vi ska hitta intressanta saker att göra.

Jul och skidor

När vi kommer hem igen har nästan halva tråkiga november passerat och julen närmar sig raskt. Och med den kommer en tur upp till Åre där vi ska fira julafton för först gången. Hur gör vi med julklappar? Ska vi äta julbord? Det är visst rabatt på liftkorten om man bokar nu men för hur många dagar behöver vi? Här behövs ingen direkt research utan mer fundering och överenskommelse med vänner som också ska dit.

Kompisresa

Den tredje resan jag bollar just nu är en långhelg till Dubai som jag och en kompis planerar i början av mars. Jag har varit där två gånger tidigare med familjen och då tänkt att det även är ett perfekt resmål för en långweekend utan barn. Igår letade jag flygbiljetter och hittade helt ok för 3 000. Kanske är läge att slå till?

Men först kanske jag ska fokusera på helgens resa till Göteborg…

IMG_9717
Så här såg det ut i Åre vecka 1, 2017.

4 reaktioner till “Planera tre resor samtidigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.