Svenska Resebloggar

Idag har jag anmält Lifsresor till Svenska Resebloggar – Sveriges största portal för resebloggar. Jag hoppas det kan vara en bra plats för mig och Lifsresor. Känner mig redan väldigt inspirerad efter att ägnat fler timmar åt att läsa andras resebloggar. Här kommer jag kunna hitta många bra tips till våra kommande resor. Och kanske kunna dela med mig av mina egna tips och erfarenheter. Eller hitta intressanta samarbeten. Tillsammans är vi alltid starkare!

 
Follow my blog with Bloglovin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.