Mot Branäs

Efter vår skidresa till Åre vecka 1 så kändes det  väldigt långt att vänta till nästa säsong för att få åka mer skidor. I alla fall mer än de lördagsförmiddagar i januari och februari vi åkt i Ekebyhovsbacken på Ekerö. Men när vi tittade igenom våra ”lediga” helger så var enda möjlig i vecka 9. Alltså när stockholmare med flera har sportlov. Vi var i valet och kvalet om det var värt att åka en långhelg för att mest stå i liftköer. Men efter lite researchande blev vi tipsade om Branäs. ”Dit åker mest skåningar och göteborgare och de har ju inte sportlov då.” Så vi chansade och bokade en långhelg där. Det vimlade väl inte av lediga boenden men vi bestämde oss för en 4-bäddslägenhet på deras Mountain lodge.

5-5,5 timmar tar det ungefär att köra från Stockholm. Just nu sitter vi alla i bilen någonstans mellan Västerås och Örebro och det regnar. Nu håller vi tummarna för att det upphör när vi svänger av norrut så småningom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.